Ouder en kind


In veel gezinnen zijn al oudere kinderen. Door de intensieve samenwerking in het gezin komen ook vaak de ‘problemen’ met de oudste(n) aan de orde.

Vanuit mijn expertise als kindertherapeut kan ik daarvoor begeleiding bieden. Alleen niet in de kraamweek. Dan is de focus geheel op het nieuwe leven in het gezin. Naast kraamzorg ben ik een eigen praktijk gestart voor ‘overprikkelde’ en gevoelige kinderen. Vanuit een holistische visie werk ik veel met het lijf. Het lichaam vertelt nl. veel meer dan waar we als volwassene nauwelijks bij stil staan. Holistisch werken leert ons opnieuw te luisteren naar wat ons lijf te vertellen heeft.

Mijn missie is met heel veel plezier te werken als kindertherapeut die het jonge kind helpt om zich gelukkig en blij te voelen en in vrijheid te leven. Ik werk intuïtief en in verbinding met aandacht voor ontwikkeling en authenticiteit. Auscultatio biedt erkenning en opheldering voor de belemmeringen en/of klachten en brengt weer balans in het leven van jullie kind en rust voor een fijn gezinsleven.

Mocht je meer informatie willen, vul dat het contactformulier in, graag met je telefoonnummer, dan neem ik contact met je  op.