Ouders en hun ongehoorde kind


Helaas heb ik mogen ervaren dat niet alle zwangerschappen en geboorten tot een vreugdevolle uitkomst leiden. Ik zie ouders in hun immense verdriet wanneer hun kindje zijn stem niet mag laten klinken. Omdat ik zie dat hulp zoeken heel moeilijk is maar wel broodnodig, heb ik het besluit genomen vanuit mijn achtergrond ouders te begeleiden bij deze afschuwelijke levenservaring die je niemand gunt.

Ik, Yvonne, werk met veel toewijding bij ouders die hun kindje niet bij zich mochten houden. Deze uiterst precaire situatie  vraagt om  zorgvuldigheid, dienstbaarheid en empathie. Auscultatio biedt hulp en ondersteuning zodat ouders erkenning krijgen voor dit grote verlies ( zelfs nog na jaren) en zij hun rouw kunnen ‘nemen’ in een bedding van liefdevolle afgestemde aanwezigheid. Kinderen die zo gewenst waren, gun ik hun stem te laten klinken en geëerd te worden.

Mocht je meer informatie willen, vul dat het contactformulier in, graag met je telefoonnummer, dan neem ik contact met je  op.