Over Yvonne


Mijn naam is Yvonne Schrijver. Moeder van 4 prachtige kinderen. Voor mijn laatste carrière switch, heb ik vele jaren van studie gevolgd om uiteindelijk bij Natuurlijke Kraamzorg uit te komen. Door mijn ‘rugzakje’ wat in mijn werk heel goed van pas komt, kan ik meer dan ‘gewone’ zorg bieden.

Volledig gediplomeerd verleen ik vanuit mijn eigen bedrijf zelfstandig natuurlijke kraamzorg en ben ik post-partum doula in de regio Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Delft, Gouda en alles wat daar tussen ligt. Mocht je nu buiten deze regio wonen en toch interesse hebben, neem dan even contact op. Dan kijk ik of er toch mogelijkheid is zorg te verlenen. Vanwege de aard van mijn werkzaamheden komt het regelmatig voor dat ik de telefoon niet op kan nemen. Spreek dan gerust een boodschap in, ik zal dan zo spoedig mogelijk terugbellen.

In ontwikkeling blijven vind ik heel belangrijk. Daarom volg ik jaarlijks diverse bijscholingen. Het kan dan wel eens gebeuren dat ik vervanging nodig heb. Daarom werk ik samen met een fijne groep gelijkgestemde collega’s die elkaar zo nodig kunnen helpen in geval van scholing, vakantie of ziekte. Om die reden is er altijd ‘opvang’ geregeld zodat je niet zonder zorgverlening zit.

Omdat de zorgvragen talrijk zijn en mijn leeftijd al boven de 60+ is, beperkt mijn zorgverlening zich enkel tot de uren overdag en werk ik niet meer ‘s nachts.